Πέμπτη, 7 Αυγούστου 2014

ΣΧΟΛΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΑΝΕΝΕΡΓΟΥ ΝΟΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΟΥ ΟΤΕ
Αθήνα 7.8.2014

ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΑΝΕΝΕΡΓΟΥ ΝΟΜΟΥ ΓΙΑ
ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΟΥ ΟΤΕ


¨Χαιρετίζουμε¨ την σπουδή της Κυβέρνησης να καταργήσει έναν ΑΝΕΝΕΡΓΟ ΝΟΜΟ (Δήλωση Υπουργού Εργασίας :Τώρα καταργούμε νόμο για την αντιμετώπιση της φυματίωσης των υπαλλήλων του ΟΤΕ), ο οποίος μπορεί την εποχή που θεσπίστηκε να κάλυπτε πραγματική ανάγκη, η οποία ευτυχώς, εδώ και δεκαετίες έχει εκλείψει.
Η παγκόσμια πρωτοτυπία του να καταργείς το ¨ανενεργό¨ θα μείνει στην ιστορία ως αποτέλεσμα σκληρής πιθανόν διαπραγμάτευσης με την ΤΡΟΙΚΑ και κατόπιν εντολής του πρωθυπουργού!

Καλούμε βέβαια τη συγκυβέρνηση να δείξει την ίδια σπουδή και να δώσει την αντίστοιχη δημοσιότητα για τους χιλιάδες εργαζόμενους που καθημερινά κινδυνεύουν από εργατικά ατυχήματα, εξαιτίας της πίεσης από τους εργοδότες και της ελλιπέστατης τήρησης των αναγκαίων νόμων. Να θυμίσουμε στην Συγκυβέρνηση της Ντροπής ότι οφείλει να  αναλάβει τα αναγκαία μέτρα κατά της μη καταβολής των ασφαλιστικών εισφορών, της μαύρης εργασίας και εν γένει της βελτίωσης και ουσιαστικής προστασίας των εργαζομένων από των εργασιακό μεσαίωνα που μας οδηγούν με τις αποφάσεις και τις παραλείψεις τους συστηματικά τα τελευταία χρόνια.


Τα προγράμματα επαιτείας, που με στόμφο ανακοινώνει ο πρωθυπουργός της χώρας, στους ανέργους με Ευρωπαϊκά χρήματα δεν λύνουν τα προβλήματα και δεν φέρνουν καμιά ανάπτυξη και δημιουργία πραγματικών θέσεων εργασίας που συνεχώς ψευδώς ευαγγελίζονται οι κυβερνώντες.  

Να γνωρίζουν όλοι λοιπόν ότι η προπαγάνδα τους για να καλύψουν τα νέα χαράτσια (ΕΝΦΙΑ κλπ) και τις νέες μειώσεις σε συντάξεις και μισθούς απευθύνεται σε κατοίκους άλλης χώρας και όχι σε εμάς!


Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΚΟΥΑΛΑ ΛΟΥΜΠΟΥΡ
ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΟΤΕ