Τετάρτη 18 Ιουνίου 2014

ΣΤΟΛΟΣ ΟΧΗΜΑΤΩΝ – ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ



Αθήνα 17.6.2014


ΣΤΟΛΟΣ ΟΧΗΜΑΤΩΝ – ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ



Κύριοι της Διοίκησης του ΟΤΕ, αντιλαμβάνεστε πλέον ότι οφείλετε να σταματήσετε να παίζετε με τις ζωές μας.  


Γνωρίζουμε ότι διαβάζοντας την παραπάνω γραμμή θα αναρωτιέστε για ποιο από όλα τα ζητήματα, μιας και η αναισθησία σας για την αξία της ανθρώπινης ζωής στην καθημερινότητά έχει ξεπεράσει τα εσκαμμένα.


Σας αναφέρουμε λοιπόν ότι, σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε – πράγμα απίθανο, πρέπει να βάλετε ένα φρένο στην αθλιότητα σχετικά με τον στόλο των οχημάτων στον μεγαλύτερο τηλεπικοινωνιακό οργανισμό της χώρας.


  • Καθημερινά αντικρίζουμε οχήματα που το χιλιομετρικό όριο για service έχει παρέλθει και χάρη στην αδιαφορία σας συνεχίζουν να κυκλοφορούνε.
  • Η ιστορία με την αλλαγή των ελαστικών είναι πλέον το μεγαλύτερο ανέκδοτο ανάμεσα στους εργαζόμενους της πρώτης γραμμής.
  • Υπηρεσιακά οχήματα κυκλοφορούν με τραγικές ελλείψεις και παραλήψεις, όπως ο έλεγχος των φρένων και άλλων,  θέτοντας σε κίνδυνο τη ζωή μας κάθε στιγμή!
  • Αυτοκίνητα παραμένουν παροπλισμένα σε συνεργεία για μήνες ακόμη και για την αντικατάσταση ενός παραθύρου χάρη στη δική σας γραφειοκρατία, χάρη στις δικές σας καθυστερήσεις.

Απαιτούμε, μέχρι το πολυπόθητο για εσάς LEASING του στόλου πάρει σάρκα και οστά, αφού με συνοπτικές διαδικασίες κλείσατε το ΓΚΑΡΑΖ της Καλλιθέας, να προστατέψετε τις ζωές μας, να βάλετε ένα τέλος στις τραγικές σας παραλείψεις, στην εγκληματική σας αμέλεια  απέναντι στο προσωπικό και την καθημερινότητά του.


ΩΣ ΕΔΩ!!!


Στην περίπτωση που δεν ενεργήσετε άμεσα επιφυλασσόμαστε για κάθε συνδικαλιστική δράση και νόμιμη ενέργεια.


Καλούμε και όσους άλλους αδιαφορούν με τη στάση τους να αφυπνιστούν στην κατεύθυνση επίλυσης του προβλήματος πριν είναι αργά.


ΤΟΛΜΑΜΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥ