Πέμπτη, 31 Μαΐου 2018

ΠΡΩΤΑ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΑΣΑθήνα, 31 Μάη 2018
ΠΡΩΤΑ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΑΣ
Όταν η αυθαιρεσία της διοίκησης μετατρέπεται τεχνηέντως σε ¨σταγονίτσα που ξεχείλισε το ποτήρι¨, τότε λέμε ότι αποτελεί ντροπή για το ιστορικό μας σωματείο, την ΠΕΤ – ΟΤΕ, η πρόσφατη ανακοίνωση, από την πλειοψηφία των ΑΚΕ και Ακομμάτιστων .
Την ώρα που οι άνθρωποί μας στην πρώτη γραμμή, στη σκάλα και στο φρεάτιο ματώνουν καθημερινά για να ανταποκριθούν στο δύσκολο έργο.
Την ώρα που το ΑΞΙΟΛΟΓΙΟ γίνεται εργαλείο ΑΠΕΙΛΗΣ – ΕΚΒΙΑΣΜΩΝ – ΤΙΜΩΡΙΑΣ.
Την ώρα που οι πωλήσεις μαστίζουν την καθημερινότητά μας και η ηγεσία της ΠΕΤ – ΟΤΕ ζητά συνάντηση για να βεβαιώσει και να πιστοποιήσει τον τρόπο που θα γίνονται αυτές ως λαγός της Διοίκησης.
Την ώρα που τα Εργατικά Ατυχήματα γίνονται, όχι ως αποτέλεσμα απροσεξίας όπως θέλουν οι διοικούντες να το περάσουν, αλλά ως συνέπεια της εντατικοποίησης και της επαπειλούμενης κακής βαθμολογίας.
Αυτή την ώρα δεν μπορείτε συνάδελφοι της πλειοψηφίας να μιλάτε για «σταγονίτσες», δεν μπορεί οι όποιοι λεονταρισμοί σας να καταλήγουν σε μια συνάντηση διευθέτησης με τη διοίκηση.
Εδώ και τώρα συγκαλέστε Εκτελεστική Επιτροπή που θα πάρει απόφαση για το πώς θα προστατευθεί το έργο των ανθρώπων μας, των τεχνικών μας, σταματώντας τώρα την απαξίωση τους μέσω των πρακτικών της διοίκησης.

Καλούμε την ΠΕΤ – ΟΤΕ και θα το προτείνουμε επίσημα στο ερχόμενο συμβούλιο, να κάνει τις παρακάτω κινήσεις
·         Να οργανώσει διαπαραταξιακά κλιμάκια σε όλη την Ελλάδα προκειμένου να βάλει τέρμα στην τρομοκρατία των διοικούντων
·         Να βάλει φρένο στην εκχώρηση έργου στα κοράκια της αγοράς
·         Να επιμείνουμε για συνεχείς εκπαιδεύσεις των ανθρώπων μας για να μεγαλώσει η υπεραξία της προσωπικότητας των τεχνικών και του έργου μας.
·         Να οργανωθεί καμπάνια ενημέρωσης για τη χρήση των Μέσων Ατομικής Προστασίας, γιατί η σωματική ακεραιότητα των συναδέλφων είναι πάνω απ΄ όλα.
Η Συναδελφική Αλληλεγγύη σε αυτόν τον καθημερινό αγώνα δε θα δεχθεί παράπλευρες απώλειες.
Καλούμε όλους τους συναδέλφους να μη διστάσουν να καταγγείλουν φαινόμενα αυθαιρεσίας.
Να μην υποκύψουν σε απειλές και εκβιασμούς.
Μαζί χτίζουμε το μέλλον που μας ανήκει!
Για τη ΣΥΝΑΔΕΛΦΙΚΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΠΕΤ – ΟΤΕ

Ο Γραμματέας                                            Ο Αν. Γραμματέας

Παπαμάρκου Γιώργος                                   Μουστακίδης Δημήτρης